Hei og velkommen til min side, jeg heter Pål Robert Jahnsen.
Min interesse for å lage mat har vært en hobby i mange år nå. Jeg tester ut og lager mat til meg selv i hverdagen. I hverdagen blir det både helt enkel god mat og mer avansert. Jeg lager gjerne to porsjoner så jeg også har middag til neste dag. Jeg prøver å bli flinkere til å titte inn i kjøleskapet og se hva jeg har av varer og lager iblant noe restemat.
Når jeg er fornøyd med smak, utseende og konseptet, serverer jeg maten gjerne til andre.

De som får «teste» videre og er mine dommere er alt fra familie i Drammen og til venner her i Oslo. Mat serveres på hytta deres i Sandefjord, hos familie/venner på Veggli eller Hafjell. Jeg blir ofte spurt om å lage mat og gjør det gjerne. En av mine beste kamerater innrømmer at han ikke har den samme interessen og da må jeg være kokken når han skal ha selskap.
Du vil se matlaging og oppskrifter her på denne siden fra alle disse settingene.



Når man ikke er profesjonell kokk, men amatør, må man være god på å lese oppskrifter, finne sine egne favoritter, prøve og feile – og gjøre sine beste versjoner ut fra hva og hvem som inspirerer deg mest.
Bloggen min vil presentere deg for retter satt sammen fra mange av mine favoritter.
Jeg blir ofte inspirert av kokker som:
- Jamie Oliver
- Lise Finckenhagen
- Ida Gran Jansen
- Eyvind Hellstrøm
- Vidar Bergum
- Terje Ommundsen
- Aicha Bouhlou
Fremover ønsker jeg å bli bedre på å lage kaker og desserter. I denne sjangeren er Mette Blomsterberg og Sverre Sætre noen av mine favoritter.

Jeg håper du vil finne noe av din favorittmat her på bloggen min, og kanskje noen av rettene er så gode at du bare må lage de!
Vennlig hilsen singelkokken.no!