Til denne iskremen trenger du ingen ismaskin. Du bare mikser ingrediensene sammen og setter isblandingen noen timer i fryseren. Jeg har ikke anskaffet ismaskin og synes derfor denne isen er super smart, kjapp, digg og lage.
Iskremen er testet på flere av mine venner som elsker og liker iskrem svært godt. De har alle gitt den veldig gode tilbakemeldinger.
Ha den som den er og kos deg. Du kan også serve med forskjellig miks inni som bær, nøtter, frukter og sjokolade. Jeg har den ofte ved siden av varme bær, med eller på en god kjeks eller sammen med en kake.
Jeg har blandet både litt bær, nøtter og sjokolade inni min krem. Velg og prøv deg frem med det du har i skapet og det du liker best av smaker. Ha også gjerne noe som pynt og topping når du skal servere den.
Du må ha til 6-8 tykke kakeskiver is :
1 boks søt kondensert melk
6 dl fløte
frø fra 1 vaniljestang
topping og ha noe i selve iskremen – hakkede nøtter, bær og/eller sjokolade
Du må gjøre :
Skrap ut frøene av en vaniljestang ved å dele den i midten fra toppen og dra ned mot enden. Vaniljefrøene skraper jeg sammen med en liten teskje sukker. Da får du samlet sammen og med deg alle frøene.
Visp fløten med vaniljefrøene og melken til kremaktig. Bland inn frukt, nøtter og sjokolade i biter.
Vent med toppingen til du skal servere isen.
Frys den ned over natten, minimum i 3 timer med litt folie eller plast over. Jeg bruker en avlang brødform.