![](https://singelkokken.no/wp-content/uploads/2021/12/Nottebunn-FH2-1024x683.jpg)
Dette er en nydelig sjokoladekake. Jeg er veldig glad i nøttebunn og her får du oppskrift på selve bunnen og sjokoladekremen. Den er ganske rask å lage og sette sammen. Kaken holder seg i flere dager i kjøleskap, men det var ikke en smule igjen når jeg serverte den.
![](https://singelkokken.no/wp-content/uploads/2021/12/Nottebunn-IL1-1024x685.jpg)
Du kan lage denne med sjokoladekrem eller annen topping du liker godt, f.eks pisket krem eller annen glasur. Pynten på toppen velger du også i forhold til hva du liker best eller til hvem som skal beæres med kaken.
![](https://singelkokken.centoba.com/wp-content/uploads/2021/12/Nottebunn-IL3-1024x683.jpg)
Slik lager du nøttebunnen : Slik lager du sjokoladekremen Kos deg 🙂 Å lage nøttebunnen er raskt gjort. Det er sjokoladekremen som tar litt lenger tid fordi du skal smelte sjokolade, avkjøle den , lage eggedosis og krem og tilslutt blande alt sammen. Det er virkelig verdt å gjøre dette for å få en så god sjokoladekrem.
Nyt denne kaken sammen med familie og gode venner til fest eller enhver anledning det passer med kaffe og en god kake. Sett rester i kjøleskapet, så har du kake i flere dager. Den smaker nesten bare bedre dagen etter at den er laget.
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
TIPS
2 kommentarer
Takk for fine og inspirerende oppskrifter.
Jeg lurer på om jeg her kan bytte ut melange med ekte smør?
Hilsen Marte
Tusen takk skal du ha, alltid hyggelig å høre Marte 🙂 Jeg tror jeg svarte deg på Insta, men svarer her også – du kan bytte ut til ekte smør…hilsen Pål Robert