Dette er en nydelig sjokoladekake. Jeg er veldig glad i nøttebunn og her får du oppskrift på selve bunnen og sjokoladekremen. Den er ganske rask å lage og sette sammen. Kaken holder seg i flere dager i kjøleskap, men det var ikke en smule igjen når jeg serverte den.
Du kan lage denne med sjokoladekrem eller annen topping du liker godt, f.eks pisket krem eller annen glasur. Pynten på toppen velger du også i forhold til hva du liker best eller til hvem som skal beæres med kaken.
Slik lager du nøttebunnen : Slik lager du sjokoladekremen Kos deg 🙂 Å lage nøttebunnen er raskt gjort. Det er sjokoladekremen som tar litt lenger tid fordi du skal smelte sjokolade, avkjøle den , lage eggedosis og krem og tilslutt blande alt sammen. Det er virkelig verdt å gjøre dette for å få en så god sjokoladekrem.
Nyt denne kaken sammen med familie og gode venner til fest eller enhver anledning det passer med kaffe og en god kake. Sett rester i kjøleskapet, så har du kake i flere dager. Den smaker nesten bare bedre dagen etter at den er laget.INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
TIPS
2 kommentarer
Takk for fine og inspirerende oppskrifter.
Jeg lurer på om jeg her kan bytte ut melange med ekte smør?
Hilsen Marte
Tusen takk skal du ha, alltid hyggelig å høre Marte 🙂 Jeg tror jeg svarte deg på Insta, men svarer her også – du kan bytte ut til ekte smør…hilsen Pål Robert