Jeg er veldig glad i fisk, men helst lagd med ulike smakfulle ingredienser. En fisk som Bacalao, selv om den er utvannet smaker mye, salt og godt. Gryten passer til alle årstider og kan fryses ned i porsjoner.
Jeg lagde en stor porsjon. Denne holder til 4 ganger, hadde middag i to dager og frosset ned så det blir to middager til. Noen ganger i hverdagens hektiske løp er det digg og bare kunne hente opp en god middag.
Gryteretten er enkel, rask og lett å lage. Du vanner ut fisken, har løk, poteter, tomater og oljer sammen med fisken i en gryte lagvis.
Jeg er også veldig glad i oliven og særlig de sortbrune. I denne gryten er de med stener, så pass på tennene når du spiser, men de ble bløte under kokingen og stenene skled fint ut. Jeg har derfor godt med oliven i gryten og persille i mengder på toppen før servering – begge mine favoritter – sunt og godt for kroppen.
Jeg lager som sagt denne opp i flere porsjoner og fryser ned i middagsstørrelser. Jeg blander inn litt chili, hvitløk og laurbærblad for mer smak, gjør den så sterk du liker. Ikke alle liker oliven så de kan droppes, men oliven og masse persille må jeg bare ha. Det gir også litt farge og pynt på gryten.
Du finner også denne, mange andre forslag og oppskrifter på min Instagramprofil - singel_kokkenINGREDIENSER
SLIK GJØR DU
TIPS