Fastelavensboller hører til i februar og på en deilig søndag – bak boller, del med familie og venner.
Jeg har laget fastelavensboller med 4 ulike fyll. Du velger det fyllet du liker best eller kanskje din helt egen miks eller bare en luftig, god krem.
Bollene er laget på Tangzhongmetoden og det gjør de ekstra saftige, myke og holdbare i flere dager uten og måtte fryse de – ihvertfall 2-3 dager. Dette er bare en jevning av mel+melk som du varmer opp og avkjøler før du tilsetter den i bolledeigen.
Bolledeig med jevning 4 ulike fyll Kos deg med fastelavensboller og hvorfor ikke hele året. Prøv gjerne "Tangzhong"metoden for smidigere boller som holder lenger og smaker enda bedre. Dette er ikke noe hokus pokus, rett og slett bare en jevning. Lag den gjerne dagen før og sett til avkjøling i kjøleskapet.
Prøv deg frem med fyll du liker eller bare krem - 4 forslag har du her i denne oppskriften.INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
TIPS