Jeg er veldig glad i enkle salater med en velsmakende og enkel vinaigrette.
Denne dressingen kan du bruke til alle type salater og sammensetninger av grønnsaker. Ha salater som tilbehør til fisk, kylling og kjøtt. Jeg har ofte bare en fisk eller kyllingrett med salat og helt uten ris eller pasta. Det går kjappere, er enklere og lettere.
Her har du bare 3 ingredienser som du svisjer sammen på null komma null.
Jeg har kjøpt oljen, balsamico og sennep her fra Olivenlunden1830. Du kan gjerne bruke vanlig sennep, honning og eplesidereddik.
De fine skålene har jeg fått i gave fra min søster&svoger da de var på ferie i Spania.
Dressingen :
4 ss sesongens olje/en god olje
2 ts sennep med honning
2 ts eplebalsamico
Miks alt sammen og ha det over en enkel salat som her. Jeg brukte tomater+agurk+sjalottløk+ruccolasalat. Jeg tar aldri mye dressing, men server litt i en skål ved siden av. Da kan du ta på litt mer når du spiser. Salaten blir ikke så soggy. Hvis jeg lager salaten først, så tar jeg på dressingen rett før jeg skal spise eller servere den til mine gjester.