Dette er en deilig hverdagsrett som metter mange, hvis du lager dobbelporsjon. Den er også ganske rask og lage. Bruk de pølsene du liker best og bland gjerne sammen flere. Jeg brukte vanlige kjøttpølser som jeg er veldig glad i.
Jeg hadde denne i to dager, varmet opp gryten igjen og det samme med den gratinerte stappen, som sto halvspist ferdig i en ildfast form. Jeg drysset bare over litt ost til på stappen.
Her kan du også variere med både pølser, grønnsaker du liker og ulike urter.
PØLSEGRYTE : Gratinert potetstappe : Gratinert potetstappe : Kos deg 🙂 Du velger her grønnsaker du liker, urter du synes er best og det samme med pølser - prøv deg frem til din favorittgryte.
Ostegratinert potetstappe ble ekstra luksus ved siden av denne retten.
Jeg tenker at du her lager pølsegryten først, mens du koker potetene, så lager du stappen mens gryten putrer videre på svak varme.INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
TIPS