Jeg har bestemt meg for å spise mer fisk, som jeg egentlig er veldig glad i. Målsettingen er ihvertfall å spise fisk 2 ganger i uken.
Det som gjelder er å lage fisk med ulikt tilbehør og tilberedt på flere måter. Dette kan du gjøre med nesten alle fiskesorter. Jeg er glad i både rød og hvit fisk. Min mening er at fisken trenger litt støtte, bearbeiding og godt tilbehør.
Toppinger, som her bidrar til dette og ulike type grønnsaker kan varieres etter din smak. I tillegg er det ikke så verst med en remulade når du skal unne deg litt ekstra luksus. Det går også veldig bra med bare en god yoghurt.
Jeg skal legge ut oppskrift på ulike dipper jeg har laget til tapasbord, som også kan være et fint tilbehør til fisken. Varier grønnsakene eller ha bare en enkel salat.
Potetene kan også tilberedes på mange måter – kommer også tilbake til alle mulighetene her i senere innlegg. Hvis du digger ris eller couscous, så bruk det.
De jeg serverte denne retten trodde det var bacon på toppen, men ingrediensene i den sprø og smakfulle toppingen gir denne smaken – kanskje særlig hvis du bruker godt med parmesan og brødrasp – se oppskriften lenger ned.
Du må ikke la den bake i ovnen for lenge, men til gjennombakt – fisken blir da aldri tørr med den saftige brødraspen.
Kos dere og nyt denne retten – dine gjester vil garantert bli fornøyde
TOPPING URTESMØR FISKEN Da har du fått en basis oppskrift på topping til det meste av fisk du måtte like å servere.
Urtesmøret kan du bruke til alle rettene dine. Hvis du ikke er så glad i kapers, så dropp det.
Det er viktig å hverken brenne nøttesmøret eller hvitløken du putter oppi, så følg med når du lager urtesmøret, ikke bruk for sterk varme.INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
TIPS