
Jeg elsker risotto, men spiser det egentlig sjelden fordi det ofte er veldig mektig. Denne risottoen med tomater og tomatpure synes jeg derimot var mye lettere, friskere og bedre enn mange jeg har spist før.
Nok en gang ble jeg inspirert av oppskriften på godt.no og jeg brukte scampi på toppen av risen. Bruk det du liker best som reker, krepsehaler, scampi eller kanskje små kjøttboller.

Dette er en rett med mye smak og som gjerne kan serveres som hovedrett, en liten forrett eller uten reker ved siden av noe annet – prøv deg frem hvis du liker den, garantert at du lager den igjen og at den blir godt likt.
Resultatet skal bli en kremet og nydelig risotto.
TIL SERVERING : Lag din risotto med denne oppskriften som en basis, prøv deg frem med mengdene, men den skal bli kremet og tyktflytende.
Velg scampi, reker, krepsehaler eller kjøttboller - liker du ikke dette kan du bare lage den uten eller med andre grønnsaker som sopp eller finhakket squash som topping ved servering.
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
TIPS