Her kommer oppskrift på 1 av 3 tomatsupper med ulik topping. Denne suppen har ristede kikerter og gresskarkjerner.
Suppen er toppet med grønnkål og rømme. På de andre suppene har jeg hatt bare egg og på en av suppene hadde jeg kjøttdeig og pasta. Det ble en middagssuppe.
Alle suppene får noe grønt på seg, her grønnkål, mens de andre har fått finhakkede urter. Jeg velger ofte basilikum, persille, gressløk eller koriander. Noen ganger kanskje også en miks av de 3 første. Jeg planter ut en stor krukke med urter om sommeren og henter bare inn fra balkongen. Om vinteren må jeg innrømme at det blir kjøpt en del urter, men har fått meg «urtelys» som står på kjøkkenbenken. Den fungerer perfekt og hvis jeg vanner urtene godt hver dag så holder de seg mye lenger.
Her har du den 3dje hjemmelagde tomatsuppen - nr.1 har fått egg på toppen - nr.2 har fått kjøttdeig & pasta - nr.3 har fått kikerter, gresskarkjerner, grønnkål og rømme.
Nr.2 med kjøttdeig & pasta ble som en middag. De andre to er også mettende nok til en middag, som en eller to porsjoner og særlig hvis du også velger å servere godt ferskt brød ved siden av eller kanskje pannekaker.INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
TIPS
2 kommentarer
Hei du!!
1000 takk for flott blogg som jeg oppdaget nå. Smekkfull av tips jo.
Et spørsmål er hvordan urtelys er det du har kjøpt?
Nr.2 er hvordan du fryser ned supper.
Og nr 3 er om du har en vakumpakkemaskin, og evt.hva du bruker den til?
Forøvrig takk igjen!! Jeg gleder meg til å forske mer!!
Beste hilsen Aina Hemmy 🙂
Hei Aina, takker for kommentar. Urtelys til urtene mine kjøpte jeg for lenge siden på Claes Olsson, men vet ikke om de har de lenger. Jeg er superfornøyd med det enkle displayet som står på kjøkkenet med 3-4 urter og lyser 16 timer på og 8 timer av om natten, havregryn timer.
Jeg kan ikke huske at jeg har fryst ned supper, men ville hatt de i en boks med godt lokk. Jeg skal ta deg på ordet og prøve med en av tomatsuppene mine snart.
Har bare en v.pakkemaskin som jeg bruker når jeg skal sous vide i maskinen min.
Igjen tusen takk for at du følger meg. Jeg holder nå på med en kokebok fra Instaprofilen min og kommer med den sen høstes.
Hilsen
Pål Robert