Jeg lagde lakseskiver med fyll av urtesmør, se både oppskrift her https://singelkokken.no/fylt-laks-med-gronnsaker-og-pasta-fyllet-er-en-blanding-av-kremost-og-urter-pa-toppen-en-chili-glaze/ og video på min Instagram https://instagram.com/singel_kokken
Prøver å ha middag i flere dager av det jeg lager. Her kjøpte jeg 4 lakseskiver og brukte de til den «Fylte laksen», en «Laksewok» og siste dagen til en «Lakseburger».
Digger at noe som tok litt tid ved å lage fyll, snitte laksen, steke den med urtesmøret inni, bearbeide grønnsaker og koke pasta, så kan bli til en kjapp enkel burger dagen etterpå.
Jeg hadde allerede fylt en lakseskive med urtesmør dagen før, sparte litt ekstra fyll i kjøleskapet, litt grønnsaker og burgerbrød – vips en ferdig rett som smakte godt.
Lag fyllet til laksen med det du liker best av smøreost og urter eller bare spinat sammen med osten, men parmesan må du ha i tillegg til smøreost
Finner du laksestykker som er mer firkantet enn rektangulære er de lettere å snitte i og få en fin lomme
Jeg stekte både grønnsaker, laksen og varmet hamburgerbrødet (delt i to) i litt god olje, en skvett sursøtsaus eller hoisinsausINGREDIENSER
SLIK GJØR DU
TIPS